Rolex
Explorer 36
Oyster, 36 mm, Oystersteel dan emas kuning M124273-0001

Harga:

RM47,100.00

* Semua harga ialah harga runcit cadangan Rolex termasuk V.A.T. Harga boleh diubah suai pada bila-bila masa tanpa notis.

Hubungi kami di +60 9 741 2333

rolex-icon-21px-whatsapp-green-1

Hubungi Kami di WhatsApp

Hantarkan mesej kepada kami

Cari kedai

Rolex

Explorer 36

Oyster, 36 mm, Oystersteel dan emas kuning

M124273-0001

Harga:

RM47,100.00

* Semua harga adalah harga runcit yang dicadangkan Rolex termasuk V.A.T. Harga boleh diubah suai pada bila-bila masa tanpa notis.

HUBUNGI KAMI

rolex-icon-21px-whatsapp-green-1

RUJUKAN

124273

BUTIRAN

Paparan Chromalight yang tinggi dan sangat mudah dibaca dengan luminesens biru tahan lama

KES MODEL

Oyster, 36 mm, Oystersteel dan emas kuning

SENI BINA TIRAM

Penutup tengah Monoblok, penutup belakang diskrukan ke bawah dan belitan putaran jam

BEZEL

Licin

RINTANGAN AIR

Kalis air sehingga 100 meter / 330 kaki

PERGERAKAN

Perpetual, mekanikal, automatik

GELANG

Oyster, pautan tiga keping padat

BAHAN GELANG

Rolesor Kuning - kombinasi Oystersteel dan emas kuning

RIZAB KUASA

Lebih kurang 70 jam

DAIL

Hitam

PENSIJILAN

Superlatif kronometer (COSC + Pensijilan Rolex selepas dibuka)

DIAMETER

36 mm

BAHAN

Rolesor Kuning - kombinasi Oystersteel dan emas kuning

BADUT PENGGULUNGAN

Diskrukan ke bawah, sistem kalis air Twinlock berganda

CRYSTAL

Nilam tahan calar

KETEPATAN

-2/+2 saat/hari, selepas dibuka

OSCILLATOR

Pegas rambut paramagnet Parachrom biru. Penyerap kejutan Paraflex berprestasi tinggi Penyerap kejutan Paraflex berprestasi tinggi

PENGGULUNGAN

Dwiarah automatik melalui rotor Perpetual

CLASP

Pengancing keselamatan Oysterlock lipat dengan 5 mm sambungan pautan yang selesa

BERKALIBER

3230, Buatan Rolex

Tonton pada pergelangan tangan
Spesifikasi yang diketengahkan

Dail Hitam

Dail jam tangan adalah distingtif muka jam tangan Rolex, yang mana ia bertanggungjawab untuk identitinya dan mudah dibaca. Ciri model Explorer iaitu angka 3, 6 dan 9 diisi dengan bahan pendarkilau yang memancarkan cahaya biru yang tahan lama, seperti penanda dan jarum jam. Sepertimana kesemua jam tangan Rolex, permukaan Explorer 36 direka dan dihasilkan sendiri secara dalaman, kebanyakannya menggunakan tangan untuk memastikan kesempurnaan.

Bezel Halus

Oyster Perpetual Explorer 36 menerapkan semangat yang segar pada garisan polos lagi rapi yang telah lama menjadikan model ini ikonik. Bezel halus dalam emas kuning adalah kukuh namun elegan, dan dalam keharmonian yang sempurna dengan warisan ikon Explorer itu.

Spesifikasi yang diketengahkan
Spesifikasi yang diketengahkan

Rolesor Kuning

Emas diidamkan untuk kilauan dan kemasyurannya. Keluli menguatkan ketahanan dan kebolehpercayaan. Mereka secara harmoni menggabungkan sifat terbaik mereka bersama-sama. Tanda pengenalan Rolex yang sebenar, Rolesor telah dipamerkan pada model Rolex sejak awal 1930-an dan ditandakan sebagai nama dagangan pada 1933. Jam tangan ini merupakan tunggak koleksi Oyster.

Logo Rolex

KETERSEDIAAN MODEL

Semua jam tangan Rolex dipasang dengan tangan dengan berhati-hati untuk memastikan kualiti yang luar biasa. Piawaian yang tinggi secara semula jadi menyekat kapasiti pengeluaran Rolex dan, pada masa-masa, permintaan untuk jam tangan Rolex melebihi kapasiti ini.

Oleh itu, ketersediaan model tertentu mungkin terhad. Jam tangan baharu Rolex dijual secara eksklusif oleh Peruncit Rasmi Rolex, yang menerima penghantaran tetap dan secara bebas menguruskan peruntukan dan jualan jam tangan kepada pelanggan.

Swee Cheong Watch berbangga menjadi sebahagian daripada rangkaian peruncit rasmi Rolex di seluruh dunia dan boleh memberikan maklumat mengenai ketersediaan jam tangan Rolex.

https://www.youtube.com/embed/N_U2uvRbpik?feature=oembed

BAGAIMANA MENETAPKAN PENJELAJAH ANDA 36

Sinonim dengan keunggulan dan kebolehpercayaan, jam tangan Rolex direka untuk dipakai setiap hari, dan bergantung pada modelnya, ia sangat sesuai untuk pelbagai jenis sukan dan aktiviti lain. Dibina untuk bertahan, jam tangan ini dicirikan oleh estetika mereka yang tersendiri dan abadi. Oyster Perpetual Explorer ialah jam tangan yang penting untuk penjelajahan. Ketahui lebih lanjut mengenai ciri-cirinya dan cara untuk menetapkan masa dengan menonton video.

https://www.youtube.com/embed/LNlt3crh0Xk?feature=oembed

Barisan Explorer diperluas dengan ketibaan model 40 mm baharu. Dengan keterbacaan yang dipertingkat, jam tangan ini merangkumi semua kualiti Explorer – salah satu jam tangan alatan pertama jenama ini yang menjadi rujukan sepanjang dekad. Mudah, teguh dan tahan kakisan, Explorer 40 baharu dihasilkan daripada Oystersteel, aloi khusus untuk Rolex.

Keharmonian kemasan satin pada penutup tengah, rantai dan pengancing, serta pantulan cahaya daripada sisi penutup ialah garapan baharu pada jam tangan ikonik ini yang menawan.

Rolex Explorer

ADVENTURE ON A GRAND SCALE

HUBUNGI KAMI

*Ruang ini perlu diisi.

Pin It on Pinterest