Rolex
Cosmograph Daytona
Oyster, 40 mm, emas Everose M126505-0001

Harga:

RM170,200.00

* Semua harga ialah harga runcit cadangan Rolex termasuk V.A.T. Harga boleh diubah suai pada bila-bila masa tanpa notis.

Hubungi kami di +60 9 741 2333

rolex-icon-21px-whatsapp-green-1

Hubungi Kami di WhatsApp

Hantarkan mesej kepada kami

Cari kedai

Rolex

Cosmograph Daytona

Oyster, 40 mm, emas Everose

M126505-0001

Harga:

RM170,200.00

* Semua harga adalah harga runcit yang dicadangkan Rolex termasuk V.A.T. Harga boleh diubah suai pada bila-bila masa tanpa notis.

HUBUNGI KAMI

rolex-icon-21px-whatsapp-green-1

RUJUKAN

126505

BUTIRAN

Paparan Chromalight yang tinggi dan sangat mudah dibaca dengan luminesens biru tahan lama

KES MODEL

Oyster, 40 mm, emas Everose

SENI BINA TIRAM

Penutup tengah Monoblok, penutup belakang diskrukan ke bawah dan belitan putaran jam

BEZEL

Tetap dengan torehan skala tachymetric dalam 18 Karat emas Everose.

RINTANGAN AIR

Kalis air sehingga 100 meter / 330 kaki

PERGERAKAN

Perpetual, kronograf mekanikal, automatik

GELANG

Oyster, pautan tiga keping padat

BAHAN GELANG

18 ct emas Everose

RIZAB KUASA

Lebih kurang 72 jam

DAIL

Sundust dan Hitam Terang

PENSIJILAN

Superlatif kronometer (COSC + Pensijilan Rolex selepas dibuka)

DIAMETER

40 mm

BAHAN

18 ct emas Everose

BADUT PENGGULUNGAN

Diskrukan ke bawah, sistem kalis air triplock triple

CRYSTAL

Nilam tahan calar

KETEPATAN

-2/+2 saat/hari, selepas dibuka

OSCILLATOR

Pegas rambut paramagnet Parachrom biru. Penyerap kejutan Paraflex berprestasi tinggi Penyerap kejutan Paraflex berprestasi tinggi

PENGGULUNGAN

Dwiarah automatik melalui rotor Perpetual

CLASP

Pengancing keselamatan Oysterlock lipat dengan 5 mm sambungan pautan yang selesa

BERKALIBER

4131, buatan Rolex

Tonton pada pergelangan tangan
Spesifikasi yang diketengahkan

Skala Tachymetri

Dengan skala tachymetri, tiga pembilang dan penekannya, Cosmograph Daytona direka bentuk untuk menjadi alat pemasa muktamad bagi pemandu perlumbaan ketahanan. Bezel mempunyai skala tachymetri untuk membaca kepantasan purata bagi jarak tertentu berdasarkan masa berlalu. Skala ini menawarkan keterbacaan yang optimum, menjadikan Cosmograph Daytona sebagai instrumen yang ideal untuk mengukur kepantasan sehingga 400 unit sejam yang dinyatakan dalam kilometer atau batu.

Permukaan Sundust Dan Hitam Terang

Model ini menampilkan permukaan hitam terang dan Sundust dengan pengira berlingkar, penanda dan jarum jam yang dihiasi emas dengan paparan Chromalight, satu bahan pendarkilau yang sangat mudah dibaca. Jarum detik tengah membolehkan bacaan tepat pada 1/8 saat, manakala dua pembilang pada dail memaparkan masa luput dalam jam dan minit. Pemandu boleh merancang dengan tepat masa dan taktik mereka tanpa gagal.

Spesifikasi yang diketengahkan
Spesifikasi yang diketengahkan

18 ct emas Everose

Untuk memelihari keanggunan jam tangan emas merah jambu, Rolex telah mencipta dan mempatenkan secara eksklusif aloi 18 karat emas merah jambu yang dikilangkan sendiri. Emas Everose. Diperkenalkan pada tahun 2005, 18 karat emas Everose digunakan di kesemua model Rolex Oyster jam tangan emas merah jambu Rolex.

Logo Rolex

KETERSEDIAAN MODEL

Semua jam tangan Rolex dipasang dengan tangan dengan berhati-hati untuk memastikan kualiti yang luar biasa. Piawaian yang tinggi secara semula jadi menyekat kapasiti pengeluaran Rolex dan, pada masa-masa, permintaan untuk jam tangan Rolex melebihi kapasiti ini.

Oleh itu, ketersediaan model tertentu mungkin terhad. Jam tangan baharu Rolex dijual secara eksklusif oleh Peruncit Rasmi Rolex, yang menerima penghantaran tetap dan secara bebas menguruskan peruntukan dan jualan jam tangan kepada pelanggan.

Swee Cheong Watch berbangga menjadi sebahagian daripada rangkaian peruncit rasmi Rolex di seluruh dunia dan boleh memberikan maklumat mengenai ketersediaan jam tangan Rolex.

https://www.youtube.com/embed/nyaBARDPqGQ?feature=oembed

Gaya yang simbolik dan prestasi superlatif Oyster Perpetual Cosmograph Daytona telah mengukuhkan status ikoniknya di luar litar perlumbaan kereta sukan.

Bagi menandakan ulang tahun ke-60 jam tangan ini, Rolex memastikan kesinambungan legenda ini dengan merombak keseluruhan barisan melalui kerja semula berketepatan tinggi yang melibatkan penutup, rupa dan juga gerakan. Pelarasan dan evolusi yang begitu banyak menjadi peringatan bahawa usaha memburu kecemerlangan ialah satu perlumbaan tanpa garis penamat.

Rolex Cosmograph Daytona

AN ICON DEFYING TIME

HUBUNGI KAMI

*Ruang ini perlu diisi.

Pin It on Pinterest