Rolex
Air-King
Oyster, 40 mm, Oystersteel M126900-0001

Harga:

RM29,850.00

* Semua harga ialah harga runcit cadangan Rolex termasuk V.A.T. Harga boleh diubah suai pada bila-bila masa tanpa notis.

Hubungi kami di +60 9 741 2333

rolex-icon-21px-whatsapp-green-1

Hubungi Kami di WhatsApp

Hantarkan mesej kepada kami

Cari kedai

Rolex

Air-King

Oyster, 40 mm, Oystersteel

M126900-0001

Harga:

RM29,850.00

* Semua harga adalah harga runcit yang dicadangkan Rolex termasuk V.A.T. Harga boleh diubah suai pada bila-bila masa tanpa notis.

HUBUNGI KAMI

rolex-icon-21px-whatsapp-green-1

RUJUKAN

126900

BUTIRAN

Paparan Chromalight yang tinggi dan sangat mudah dibaca dengan luminesens biru tahan lama

KES MODEL

Oyster, 40 mm, Oystersteel

SENI BINA TIRAM

Penutup tengah Monoblok, penutup belakang diskrukan ke bawah dan belitan putaran jam

BEZEL

Licin

RINTANGAN AIR

Kalis air sehingga 100 meter / 330 kaki

PERGERAKAN

Perpetual, mekanikal, automatik

GELANG

Oyster, pautan tiga keping padat

BAHAN GELANG

Oystersteel

RIZAB KUASA

Lebih kurang 70 jam

DAIL

Hitam

PENSIJILAN

Superlatif kronometer (COSC + Pensijilan Rolex selepas dibuka)

DIAMETER

40 mm

BAHAN

Oystersteel

BADUT PENGGULUNGAN

Diskrukan ke bawah, sistem kalis air Twinlock berganda

CRYSTAL

Nilam tahan calar

KETEPATAN

-2/+2 saat/hari, selepas dibuka

OSCILLATOR

Pegas rambut paramagnet Parachrom biru. Penyerap kejutan Paraflex berprestasi tinggi Penyerap kejutan Paraflex berprestasi tinggi

PENGGULUNGAN

Dwiarah automatik melalui rotor Perpetual

CLASP

Pengancing keselamatan Oysterlock lipat dengan 5 mm sambungan pautan yang selesa

BERKALIBER

3230, Buatan Rolex

Tonton pada pergelangan tangan
Spesifikasi yang diketengahkan

Dail Hitam

Dail Air-King bercirikan dail hitam tersendiri dengan kombinasi angka besar 3,6 dan 9, menandakan jam dan skala minit yang menonjol untuk bacaan masa ketika pelayaran. Ia menandakan nama Air-King dalam huruf yang sama yang direka khusus untuk model itu pada tahun 1950-an.

Oystersteel

Rolex menggunakan Oystersteel untuk penutup jam tangan keluli. Direka khas oleh Rolex, Oystersteel tergolong dalam keluarga keluli 904L aloi yang paling biasa digunakan dalam teknologi tinggi dan industri ruang angkasa serta kimia, di mana rintangan kakisan maksimum adalah penting. Oystersteel sangat tahan dan ia menawarkan kemasan luar biasa apabila digilap dan mengekalkan kilauannya walaupun dalam persekitaran yang paling sukar.

Spesifikasi yang diketengahkan
Spesifikasi yang diketengahkan

Rantai Oyster

Rantai Oyster adalah penciptaan yang sempurna dari segi bentuk dan fungsi, estetika dan teknologi, yang direka untuk menjadi kukuh dan selesa. Ia dilengkapi dengan kancing berlipat Oysterlock yang menghalang pembukaan secara tidak sengaja dan Easylink comfort extension link yang juga eksklusif untuk Rolex. Sistem yang bijak ini membolehkan pemakai memanjangkan lagi kepanjangan rantai sehingga kira-kira 5 mm agar dapat memberikan keselesaan tambahan dalam apa jua keadaan.

Logo Rolex

KETERSEDIAAN MODEL

Semua jam tangan Rolex dipasang dengan tangan dengan berhati-hati untuk memastikan kualiti yang luar biasa. Piawaian yang tinggi secara semula jadi menyekat kapasiti pengeluaran Rolex dan, pada masa-masa, permintaan untuk jam tangan Rolex melebihi kapasiti ini.

Oleh itu, ketersediaan model tertentu mungkin terhad. Jam tangan baharu Rolex dijual secara eksklusif oleh Peruncit Rasmi Rolex, yang menerima penghantaran tetap dan secara bebas menguruskan peruntukan dan jualan jam tangan kepada pelanggan.

Swee Cheong Watch berbangga menjadi sebahagian daripada rangkaian peruncit rasmi Rolex di seluruh dunia dan boleh memberikan maklumat mengenai ketersediaan jam tangan Rolex.

https://www.youtube.com/embed/8MfIfZKhVwU?feature=oembed

Amat mudah dikenali dengan permukaan hitam yang bercirikan penanda jam 3, 6 dan 9 jam yang besar serta skala minit yang menonjol, Air-King meneruskan hubungan lama Rolex dengan penerbangan yang bermula sejak tahun 1930-an. Bukan sekadar sebuah penghormatan, jam tangan yang teguh dan bergaya ini yang menggunakan penutup Oystersteel 40 mm, melambangkan keberanian perintis penerbangan. Jam ini mendorong kita semua untuk melepaskan semangat pengembaraan dan terbang tinggi.

Rolex Air-King

TAKE TO THE SKIES

HUBUNGI KAMI

*Ruang ini perlu diisi.

Pin It on Pinterest